T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BATMAN / KOZLUK - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Telefon
0538
Belgegeçer
0538
WEB
https://kozlukmehmetakifortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Ağaçlık Mahallesi No1 /Kozluk/BATMAN
Vizyon
Eğitim ve öğretim yönünden başarılı, çevreyle dost, kişilik sahibi ve ahlaki yönden gelişmiş bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Okul öğrencilerini merkeze alan eğitim anlayışını benimseyen,öğrencileri bilgi ezberlemekten çok bilgiye ulaştıran; bilgiyi kullanabilen; özgür,çağdaş,üretici, kişilikli, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda kendini geliştiren; çevresiyle etkili iletişim kuran; bilimsel, akılcı, mantıklı düşünme becerisine ve yaratıcı düşünceye sahip; araştırmacı, kendine ve başkasına değer veren özgün kişiler olarak yetiştirmek.
Başarılar
Öğretmen :8
Öğrenci :95
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
08:30-14:30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Batman - Kozluk yolu üzerinde olduğu için ulaşım sorunu yoktur. Her 15-20 dakikada geçen ilçe minibüsleri ile hem Kozluk´a hem de Batman merkeze ulaşım kolaylıkla sağlanır. Öğretmen ister Kozluk´ta, isterse de Batman merkezde ikamet edebilir. Kozluk-Batman hat minibüsleri ile derse her iki yönden de vaktinden önce yetişebilmektedir.
Servis Bilgisi
Okul öğretmenlerine ait servisimiz yoktur. Öğretmenlerimizden şahsi aracı olan kendi aracıyla gidiş geliş yapmakta; şahsi aracı olmayan öğretmen de kendi imkanlarıyla gidiş geliş yapmakta.
Yerleşim Yeri
Ağaçlık Mahallesi No:1 /Kozluk/BATMAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezine 10 km, İl Merkezine 50 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır